Cyber4Z begeleidt ISO9001 & ISO27001 certificeringstrajecten voor het MKB

 

Wilt u als MKB-organisatie IT-diensten leveren aan de overheid en doet u mee in aanbestedingsronden dan komt u zeker de onderwerpen Kwaliteit, Privacy en Informatiebeveiliging tegen. Meer specifiek wordt er verwacht dat u aantoonbaar voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving waarvan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), Algemene Rijksvoorwaarden bij IT-overeenkomsten (ARBIT) en de Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden bij IT (GIBIT) voorbeelden zijn.

 

Er is daarom vanuit het MKB een groeiende behoefte naar een betaalbare oplossing waarmee de kwaliteit en veiligheid van de organisatie en de geleverde diensten gewaarborgd en aangetoond kan worden. Het certificeren van een MKB-organisatie tegen de normen ISO9001 (Kwaliteit) en ISO27001 (Informatiebeveiliging) kan hier invulling aan geven. Helaas wordt dit vaak (onterecht!) gezien als een langdurig proces dat alleen voor de multinationals van deze wereld is weggelegd.

 

Cyber4Z heeft zich dan ook tot doel gesteld om een MKB specifieke propositie te ontwikkelen welke erop is gericht om kwaliteit en informatiebeveiliging integraal te implementeren en de organisatie binnen een jaar conform de normen ISO9001 & ISO27001 te certificeren. Betaalbaar, integraal en met voldoende tijd voor implementatie. Het gaat Cyber4Z niet alleen om het certificaat maar wij willen organisaties ook echt veiliger maken. Graag helpen wij u dan ook bij het zetten van een stap naar het volgende niveau van klanttevredenheid.

 

Cyber4Z werkt bij de ontwikkeling van de certificeringstrajecten nauw samen met DEKRA Certification. Wij verwachten dat de eerste MKB-organisaties aan het einde van het jaar succesvol geauditeerd worden en dat de certificaten zullen wordt uitgereikt.

 

Voor meer informatie over deze unieke aanpak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Cyber4z

Luchthavenweg 81

5657 EA

Eindhoven

Nederland

4Z4U@cyber4z.com

085 13 01 472

‚Äč