MRT

2018

NIEUW IN DIENST PER 1 MAART: SECURITY CONSULTANT TRIET BANH

Hoi, mijn naam is Triet Banh, 33 jaar en sinds 1 maart werkzaam bij Cyber4Z.

 

10 jaar geleden ben ik vanuit de schoolbanken direct de IT wereld ingerold. In mijn tienerjaren was ik altijd al bezig met hacken, hardware ontwerpen en programmeren. Hoe gaaf is het om van mijn hobby mijn werk te maken!

 

Mijn kracht ligt vooral op technisch vlak en ik mocht - met veel plezier - de afgelopen jaren als security adviseur op tactisch en strategisch niveau werkzaam zijn voor veel verschillende organisaties. Als security consultant bij Cyber4Z ligt mijn focus geheel bij de wensen van de klant. Mijn kennis en ervaring is breed inzetbaar; van het schrijven van een security beleid tot het uitvoeren van penetratietesten.

 

Ik woon in Tegelen samen met mijn vrouw Annika, onze zoon Noah en dochter Lana. Gezien mijn langlopende hobby mijn werk is geworden, besteed ik naast mijn werk graag veel tijd aan mijn gezin, rijd ik soms motor en doe ik een poging om regelmatig een ronde te lopen over verschillende golfbanen.

 

 

JAN

2018

Nieuw in dienst per 1 januari: senior security consultant Ruud Brence

Mijn naam is Ruud Brence, geboren in 1969 te Amsterdam en woonachtig in Hedel. Ik zal Cyber4z vanaf 01 januari 2018 komen versterken in de rol van senior security consultant.

 

Ik bied de Cyber4z klanten meer dan 19 jaar ICT ervaring op het gebied van Service- en Security Management en ben mij sinds 2011 steeds meer gaan specialiseren in het toepassen van ICT Security Management, -Audits en -Compliance. Ik ben sterk in het meedenken in business strategieën en -processen, zodat ICT security niet gezien hoeft te worden als “vervelend” maar als toegevoegde waarde aan de business. Je zult mij dan ook vaak als rode draad door organisaties zien manoeuvreren op operationeel,  tactisch en strategisch niveau en securitycomponenten bewust en met plezier zien toepassen. Hierbij neem ik uiteraard eenieder mee in het enthousiasme wat ik voor het security vak bezit en blijf ik binnen de security- en wetskaders.

 

Om zaken goed te kunnen blijven relativeren kan ik mij in mijn passie voor muziek helemaal verliezen. Ik deel deze voorliefde met mijn vrouw, met wie ik al bijna 25 jaar lief en leed deel.

 

OKT

2017

Samenwerking Cyber4Z & Rapasso

Het Noloc Privacy event van dinsdag 3 oktober jl. was een groot succes met een uitverkochte zaal. Zie hier les 4 van de e-learning voor de loopbaan professionals waarin Cyber4Z samenwerkt met Rapasso.

 

SEP

2017

Cyber4Z spreker tijdens de Noloc Kennis-en Kwaliteitsbijeenkomst op 3 oktober a.s.

In samenwerking met Rapasso en Hekkelman Advocaten zal Cyber4Z spreken tijdens het door Noloc georganiseerde Privacy Event op 3 oktober a.s. te Utrecht. In aanloop naar dit event is een Privacy

e-learning opgesteld, waarbij u hier alvast de introductie van de sprekers kunt zien;

 

AUG

2017

Cyber4Z begeleidt ISO 9001 & ISO 27001 certificeringstrajecten voor het MKB

Wilt u als MKB-organisatie IT-diensten leveren aan de overheid en doet u mee in

aanbestedingsronden dan komt u zeker de onderwerpen Kwaliteit, Privacy en Informatiebeveiliging

tegen. Meer specifiek wordt er verwacht dat u aantoonbaar voldoet aan alle relevante wet- en

regelgeving waarvan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), Algemene

Rijksvoorwaarden bij IT-overeenkomsten (ARBIT) en de Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden bij IT

(GIBIT) voorbeelden zijn.

 

Lees meer...

 

 

MEI

2017

Nieuw in dienst per 1 juni: Senior Consultant Thierry van der Vliet

Mijn naam is Thierry van der Vliet, 38 jaar uit Almere en ik neem ruim 10 jaar ervaring mee naar Cyber4Z. Ik ben een gedreven professional en heb in de informatiebeveiliging mijn passie gevonden. Sinds 2011 heb ik mij op dit vakgebied toegelegd en kan ik al mijn ervaring en persoonlijke kenmerken perfect gebruiken om tot een optimaal resultaat te komen. Mooier is er niet!

 

Ik heb ruime ervaring in verschillende aspecten van de informatiebeveiliging o.a.; ISO  certificeringstrajecten, security baselines / hardening, security awareness en implementatie & borging van security beleid. Binnen Cyber4Z zal ik mij als Security Consultant richten op opdrachten op operationeel,  tactisch en strategisch niveau en geen enkele uitdaging uit de weg gaan!

 

Ik ben getrouwd en vader van twee leuke jonge zoons waar ik naast mijn werk al mijn tijd en energie in steek. Als er nog tijd over is rijd ik graag motor en trek ik af en toe de hardloopschoenen aan.

 

APR

2017

Nieuw in dienst per 1 mei: Senior Consultant Matthijs Nelissen

Hallo, mijn naam is Matthijs Nelissen en vanaf 1 mei werk ik voor Cyber4Z B.V. Ik ben 34 jaar en inmiddels 12 jaar werkzaam in de IT, waarvan de laatste jaren de focus op security ligt. Ik leid diverse security projecten zoals technische implementaties (security systemen, netwerk security projecten en implementatie van security tooling) maar ook organisatorische (integraties en ISO). Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als security specialist en projectmanager. Ik woon in Veldhoven met mijn vrouw Ilona en dochter Rosa van 14 maanden. Ik houd verder van gamen, tennis en fotografie.

 

Ik ga bij Cyber4Z een strategische rol vervullen binnen het team. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn kennis van security en projecten in kan zetten met als doel het bedrijf verder te laten groeien. Verder streef ik ernaar om projecten succesvol af te ronden met uitermate tevreden klanten als einddoelstelling. Met de kennis die Cyber4Z nu al in huis heeft gaat dat zeker goed komen!

 

 

MRT

2017

Cyber4Z tekent een contract met 2 bedrijven uit Koeweit

Cyber4Z heeft een contract getekend met een cliënt in Koeweit en een handelsmaatschappij om de wederzijdse betrekkingen verder uit te breiden voor de komende periode.

 

 

JAN

2017

Cyber4Z ontwikkelt CISM training voor het International Management Forum

Cyber4Z ontwikkelt samen met andere gerenommeerde schrijvers van Cyber security trainingen een onderdeel met betrekking tot het Security Incident Management proces voor het International Management Forum (http://www.imf-online.com). Rob Mellegers van Cyber4Z heeft tevens eerder de cursus Informatiebeveiliging geschreven in samenwerking met Prof. Dr. Shahim RE, partner bij Atos Consulting.

 

 

NOV

2016

CYBER4Z OOK OP HET GEBIED VAN IoT (INTERNET OF THINGS) ACTIEF

Cyber4Z heeft op het gebied van Battery Management een design ontwikkeld om batterij specificaties in een auto (Internet of Things) uit te lezen en te versturen naar een centrale unit voor Business Intelligence doeleinden. Hierbij zijn door Cyber4Z vooral de security requirements voor IoT devices ingevuld.

 

 

OKT

2016

CYBER4Z WERKT SAMEN MET INSITE SECURITY

Op het gebied van CyberDefense hebben Cyber4Z en Insite Security een interessant onderzoek uitgevoerd. Hierbij is een groot aantal SIEM oplossingen én een aantal oplossingen die steeds meer als SIEM worden gebruikt, naast elkaar onderzocht. De uitkomsten waren verrassend.

 

SEP

2016

CYBER4Z IN ZOMER-EDITIE VAN BRABANT BUSINESS

 

SEP

2016

CYBER4Z en DLP

 

Cyber4Z ondersteunt een Chinese multinational bij een productselectie van DLP oplossingen. Hierin zijn 4 producten uitgebreid geanalyseerd met verrassende resultaten. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

 

 

AUG

2016

CYBER4Z ONTDEKT NIEUW RANSOMWARE WORM

 

Cyber4Z heeft een nieuwe Ransomware worm ontdekt tijdens een Cyber Security Assessment in een nieuw opgeleverd SOC. Tijdens de vondst zijn direct succesvol mitigerende acties ondernomen, waardoor de impact voor de klant minimaal is geweest.

 

JUN

2016

CYBER4Z BRONZE PARTNER VAN REDSOCKS

 

Cyber4Z is sinds 2015 bronze partner van Redsocks en gebruikt naast andere applicaties ook de Redsocks appliance als ondersteuning voor een Privacy Impact Assessment (PIA). De resultaten van de Redsocks Malware Threat Defender worden door Cyber4Z geanalyseerd, waarmee een rapportage wordt opgeleverd die de datastromen inzichtelijk maakt. Met dit resultaat kan tenslotte de scope van een Privacy Impact Assessment nauwkeurig worden bepaald, waardoor deze effectiever en efficiënter kan worden uitgevoerd.

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Cyber4z

Luchthavenweg 81

5657 EA

Eindhoven

Nederland

4Z4U@cyber4z.com

085 13 01 472